IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 21 martie 2008

POPA: „DACA ALA CARE A ARUNCAT CU BRICHETA E RAPIDIST, ATUNCI TREBUIE IMPUSCAT!“


Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a comentat vineri in stilul sau caracteristic evenimentele de la partida Rapid – Steaua.
„La Bucuresti se intampla lucruri ciudate. o sa ajungem sa intram cu tancul pe teren! Daca ala care a aruncat cu bricheta e rapidist, trebuie impuscat! Pai ala a luat trei puncte Rapidului! Ala trebuie impuscat sau spanzurat in fata caminului cultural! Daca s-ar intampla asa ceva impotriva echipei mele, eu m-as duce in tribuna si i-as lua gatul! Scot pistolul si-l omor!“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca ar trebui sa nu se mai joace in Bucuresti: „Sincer mi-e si frica sa ma mai duc sa joc in Bucuresti. Pai acolo vine Robin Hood si-ti trage cu arcul din tribuna! Ar trebui sa nu se mai joace in Bucuresti, iar echipele de acolo sa nu aiba voie sa vina cu suporteri in provincie! Suntem noi mai saraci si mai prosti, da’ nici chiar asa...“
Presedintele clubului iesean, Sorin Boca, a spus in cadrul aceleiasi conferinte de presa ca principalii vinovati pentru violentele din fotbalul romanesc sunt conducatorii de club si patronii: „Pentru situatia in care s-a ajuns, vinovati sunt conducatorii si patronii de cluburi, care dau tot felul de declaratii, prin care pun presiune. {i comisiile au partea lor de vina, pentru ca nu respecta regulamentele cand judeca astfel de cazuri. Cel mai bun exemplu e decizia care s-a luat in urma incidentului de la meciul nostru de la Buzau. A intrat ala cu pistolul pe teren si nu s-a intamplat nimic!“

Un comentariu:

Jariștea Ovidiu (pseudonim) spunea...

Sincer, nu sunt un fan al fotbalului, dar ma uit cu placere atunci cand vad un meci frumos.

Declaratiile domnului Popa nu fac decat sa confirme inca o data violenta de pe stadioane si sa le motiveze. Daca un antrenor, face permenent astfel de declaratii(eu cred ca ii scapa, nu le face intentionat)ce pretentii sa mai avem de la suporteri, pentru unii dintre acestia manifestarile violente, chiar daca numai verbale, fiind un alt mod de viata atunci cand se afla pe stadioane. Deci, cred ca ar trebui actionat in consecinta.