IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 13 martie 2008

FANII IESENI VOR FACE DEPLASAREA LA CONSTANTA PE CONT PROPRIU

Seful galeriei echipei Poli Iasi, Marius Srainer, a declarat joi, ca fanii iesenii vor face deplasarea la Constanta pe cont propriu.
„Am discutat cu baietii din galerie si am luat decizia de a inchiria doua microbuze de la RATP Iasi, pentru a putea pleca la Constanta si a ne sustine echipa. Banii de inchiriere, o parte din banii pentru motorina si biletele de intrare la meci vor fi platite de noi, iar o parte din suma platita pentru motorina o vom achita dintr-o sponsorizare primita de la o firma din Iasi. La Constanta vom fi 40 de suporteri, dar noi speram ca alti 20 de fani sa ni se alature, acestia urmand sa faca deplasarea cu trenul“, a declarat Mariu Srainer.
Liderul galeriei iesene a mai spus ca, desi relatiile cu gruparea din dealul Copoului s-au racit in ultimul timp, spera ca pentru partida de la Dinamo, sa fie din nou sustinuti de conducerea clubului: „Normal ca aceasta decizie a clubului de a nu ne mai sustine pentru a face deplasarea la Constanta nu ne convine. Nici pentru ei nu este bine pentru ca nu vor mai avea sprijinul mai multor suporteri. Noi recunoastem ca am gresit cand clubul a luat acea amenda la Buzau, pentru comportamentul nostru, s,i tocmai de aceea, am luat decizia de a-i scoate din galerie pe cei care au creat probleme. Sper ca in cel mai scurt timp, conducerea clubului iesean sa revina la sentimente mai bune si sa ne ajute pentru a putea efectua deplasarile la meciurile jucate de Poli Iasi in alte orase, urmatoarea deplasre fiind miercuri, la Dinamo“.
Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat miercuri ca gruparea din dealul Copoului nu va sustine deplasarea suporterilor ieseni la meciul cu Farul.

Niciun comentariu: