IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 20 martie 2008

SCANDALOS: STEAUA VA CASTIGA DERBY-UL CU RAPID LA «MASA VERDE»



Partida catalogata drept „derby-ul pentru Liga“ s-a incheiat incredibil in minutul 72, cand arbitrul Alexandru Deaconu a pus capat jocului dupa ce a fost lovit de un obiect aruncat din tribune si dupa cele trei minute regulamentare in care suporterii ar fi trebuit sa inceteze atitudinea ostila!
Prima parte a meciului din „Giulesti“ a stat sub semnul echilibrului, cele doua echipe jucand cu multa prudenta.
Chiar si asa au aparut cateva faze de poarta.
Mai intai, Sapunaru (22’) il pune la incercare pe Zapata, dintr-o lovitura libera de la 28 de metri, pentru ca peste numai patru minute Pepe Moreno sa fie blocat de Coman, din postura de singur cu portarul rapidist
.
Ultima faza mai importanta a primei reprize s-a consumat in minutul 33, cand portarul Zapata se opune la sutul inselator al lui Cesinha.
Stelistii incep foarte bine partea a doua a jocului si Dayro Moreno dejoaca bine iesirea la off-side a rapidistilor, insa mingea expediata de atacantului stelist, din opt metri, trece pe langa poarta lui Andrade, jucator care l-a inlocuit la pauza pe Coman, accidentat.
In minutul 60. rapidistii deschid scorul prin Sapunaru, care reia in poarta o minge respinsa gresit de Zapata.
Pana la urma, violentele din tribuna il determina pe arbitrul Alexandru Deaconu sa fluiere sfarsitul meciului si sa trimita cele trei puncte in “Ghencea”.

Niciun comentariu: