IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 26 martie 2008

DECIZIE AMANATA IN CAZUL «BRICHETA»


Comisia de Disciplina a FRF a amanat miercuri seara pentru vineri judecarea incidentelor de la meciul Rapid – Steaua, intrerupt in minutul 73, la scorul de 1-0 pentru giulesteni, dupa ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu o bricheta aruncata din tribune.
Oficialii clubul Rapid au declarat ca vor cere daune materiale de la membrii Comisiei de Disciplina a FRF, in valoare de cel putin 20 de milioane de euro, in cazul in care vor decide ca Steaua sa castige la „masa verde“ meciul cu Rapid, oprit in minutul 74, dupa ce arbitrul a fost lovit cu o bricheta aruncata din tribune.
„Comisia de Disciplina isi va exercita autoritatea disciplinara, cu respectarea regulamentelor. Clubul a hotarat ca in ipoteza in care se savarsesc abuzuri de catre membrii Comisiei, sa ne adresam autoritatilor jurisdictionale competente pentru raspundere materiala impotriva acelor membri ai Comisiei care fac abuzuri. Vom cere si daune materiale de cel putin 20 de milioane de euro, indemnizatia cuvenita pentru accesul in Liga Campionilor si primele de calificare de care sunt lipsiti jucatorii, care nu au nicio vina. Dreptatea trebuie sa castige“, a spus avocatul Gheorghe Florea, care a venit la sediul LPF, impreuna cu actionarul Rapidului, George Copos.
In afara celor doi, pentru cazul Rapid – Steaua au mai fost prezenti la sediul LPF, Constantin Zotta, Grigore Sichitiu, Nicolae Manea si Cristian Sapunaru, din partea giulestenilor, in timp ros-albastrii sunt reprezentanti de Valeriu Argaseala, Gigi Becali, avocatul Catalin Ciubota si Florin Lovin. Comisia l-a audiat si pe arbitrul partidei de saptamana trecuta, Alexandru Deaconu.

Niciun comentariu: