IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 27 martie 2008

POLI IASI A PLECAT SPRE TARGU JIU


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi ca formatia pregatita de antrenorul Ionut Popa va pleca joi spre Targu Jiu, unde duminica va intalni echipa Pandurii.
„Am decis, impreuna cu conducerea tehnica a echipei, ca jucatorii sa plece de astazi (n.r. - joi) spre Targu Jiu pentru a nu fi obositi pentru partida de duminica. Distanta este mare si deplasare se face cu autocarul. Jucatorii vor sta la Petrosani doua zile, unde vor face mai multe antrenamente, iar sambata la pranz vor pleca spre Targu Jiu. Duminica, dupa meci, vor ramane acolo si se vor intoarce luni dimineata, tot cu autocarul“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca s-a luat aceasta decizie pentru a se evita acumularea unei oboseli si pentru a fi pregatita cat mai bine partida de duminica: „Vrem ca jucatorii sa se pregateasca cat mai bine pentru aceasta partida dificila, de aceea pleaca mai devreme. Noi speram sa obtinem prima victorie in deplasare din aceasta editie de campionat, desi va fi foarte greu“.
La Targu Jiu nu vor face deplasarea Andrei Cristea, care este suspendat, si jucatorii Adrian Toma, Paul Tincu, Romulus Miclea si Bogdan Straton, care au fost lasati sa joace la echipa a doua.
In plus, jucatorul Dominik Bersnjak, care nu s-a pregatit cu echipa in aceasta saptamana, a fost plecat acasa, in Slovenia, pentru a-si rezolva niste probleme familiale, si va ajunge direct in cantonamentul echipei de la Targu Jiu.

Niciun comentariu: