IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 26 martie 2008

POPA: „LA NOI INTELIGENTA E PE CALE DE DISPARITIE!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a comentat in stilul sau caracteristic modul in care ar trebui judecata partida Rapid – Steaua, intrerupta de arbitrul Deaconu, din cauza incidentelor.
„Am vazut si eu ca arbitrul Deaconu a fost decorat de presedintele Traian Basescu. Cred ca i-a facut mai mult rau lui Deaconu aceasta decorare dec=t bine. O sa vedeti cum va fi tratat de acum acest arbitru. O sa vina vreun conducator de club si-o sa spuna: «Ma arbitreaza decoratu’».
Nu e bine! Va fi o presiune fantastica de acum incolo pe acest arbitru. O sa vedeti! Cum va fi judecata la Comisie cazul «Rapid–Steaua»? Dom’le, daca ar fi dupa mine, i-as pune sa joace trei contra trei, din doua atingeri! Oricum, indiferent de ce decizie va lua Comsia, precedentul exista. O sa vedeti, se va ajunge la lucruri mult mai grave! La noi inteligenta e pe cale de disparitie! Mai sunt acolo un procent 5-7% inteligenti, in rest...“, a declarat Ionut Popa.
Presedintele clubului iesean, Sorin Boca, a spus in cadrul aceleiasi conferinte de presa ca i se pare normal ca membrii Comisiei sa ia decizia in cazul incidentelor de la partida Rapid –Steaua conform regulamentelor: „Cea mai buna decizie in acest caz este cea prevazuta de regulamente. Totusi, nu intotodeauna se judeca confrom regulamentelor. Cel mai bun exemplu este cel din cazul incidentelor de la meciul nostru de la Buzau. Atunci o persoana a intrat cu pistolul pe teren, iar noi am primit 30.000 de lei amenda, in timp ce Gloriei i s-a dat o amenda de 15.000 de lei. Ce sa spun mai mult?“

Niciun comentariu: