IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 26 martie 2008

"TRICOLORII" DAU PIEPT CU RUSIA



  • Echipa nationala a Romaniei va intalni in aceasta seara, de la ora 20.30, pe Stadionul „Steaua“, formatia similara a Rusiei, intr-un meci amical. Partida va fi transmisa in direct de Antena 1.

Antrenorul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a declarat ca meciul amical cu Rusia va fi un test foarte bun pentru „tricolori“ inaintea Campionatului European si vrea ca jucatorii sa evolueze la randament maxim, chiar daca va fi doar o partida de verificare. „Este penultimul joc amical contra unei echipe calificate la turneul final, in care avem posibilitatea sa vedem in ce stadiu si la ce nivel suntem si cum ne descurcam in fata unei formatii care va participa la EURO 2008“, a declarat Victor Piturca.

Selectionerul considera ca „adversarul are jucatori foarte buni, fiecare are calitati si poate rezolva un joc, iar Rusia este un oponent pe masura.“ Intrebat daca jocul Rusiei seamana cu cel al Frantei, care va fi primul adversar al Romaniei la EURO 2008, Piturca a afirmat: „Intr-un fel da, pentru ca si ei au jucatori cu calitati fizice foarte bune. Pe alocuri se aseamana, dar acum nu putem compara Rusia cu Franta sau jocul care se va disputa miercuri cu unul oficial de la Campionatul European.“ Referitor la evolutia din acest an a nationalei Romaniei, Piturca a comentat: „Noi am inceput cu stingul, dupa ce am pierdut cu Israelul primul amical. Acum imi doresc un joc bun si un rezultat pe masura contra Rusiei. Jucatorii trebuie sa constientizeze ca trebuie sa evoluam la cel mai inalt nivel, chiar daca este un meci amical.“ Acesta spera ca publicul sa fie alaturi de prima reprezentativa, pentru ca „atunci cand joaca nationala trebuie sa fie sarbatoare.“ Selectionerul a explicat si motivele pentru care a recurs la unii jucatori noi. „In lotul Romaniei au aparut Sepsi si Aliuta. Intr-un fel am fost obligat sa ii selectionez, pentru ca sunt si doi-trei jucatori accidentati. Dani Coman are din nou probleme, Stefan Radu nu a fost in plenitudinea fortelor si nici nu am vrut sa il fortam. Sper ca pana la inceperea pregatirii pentru europene toti sa fie apti“, a spus antrenorul.

Niciun comentariu: