IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 28 martie 2008

ROMANIA A SURCLASAT JAPONIA IN TURNEUL PREOLIMPIC


Selectionata feminina de handbal a Rom=niei a invins ieri nationala Japoniei, scor 44-21 (18-12), in cadrul primului meci al tricolorelor la turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Beijing, ce are loc la Sala Polivalenta din Bucuresti.
Pentru Romania au înscris: Carmen Amariei (6), Aurelia Bradeanu (5), Cristina Neagu (5), Camelia Balint (5), Adriana Nechita (5), Ramona Maier (4), Narcisa Lecusanu (4), Ionela G`lca (3), Steluta Luca (3), Florina B`rsan (3), Adina Meirosu (1). Cele mai bune marcatoare ale Japoniei au fost Tomoko Sakamoto (5), Shio Fujii (6), Aiko Hayafune (3). In primul meci disputat ieri la turneul preolimpic, Ungaria a invins Polonia, scor 39-30.
Dupa aceste rezultate, Romania este pe primul loc in grupa de calificare. Nationala feminina de handbal a Romaniei a ocupat locul 4 la Campionatul Mondial din 2007 si si-a castigat dreptul de organizare a turneului preolimpic. Primele doua formatii clasate in acest turneu se vor califica la JO de la Beijing.
Programul turneului preolimpic in urmatoarele doua zile: Sambata: Japonia – Polonia, ora 15.00; Ramania – Ungaria, ora 17.00.
Duminica: Japonia – Ungaria, ora 15.00; Romania – Polonia, ora 17.00.

Niciun comentariu: