IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 14 martie 2008

POPA ACUZA: „UEFA VA AFLA DESPRE ABUZURILE DIN ROMANIA!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat joi ca decizia Comisiei de Apel in cazul incidentelor de la Buzau este scandaloasa si a amenintat ca reclamatiile clubului iesean la UEFA vor continua.
"E strigator la cer ce au facut cei de la comisie. Ala intra pe teren si-i ameninta pe jucatori si nu se ia nicio masura? Cei de la UEFA vor afla despre aceste abuzuri si va iesi scandal mare. O sa vada toata lumea cum se judeca astfel de incidente in Romania. Mai bine spus cum nu se judeca. Probabil luau decizii daca jucatorii mei erau calcati in picioare! ", a declarat Ionut Popa.
Comisia de Apel a FRF a anulat joi suspendarea de o etapa a terenului formatiei Gloria Buzau si a redus si penalitatea financiara de la 30.000 la 15.000 de lei.
Gloria Buz
a
u fusese sanctionata de Comisia de Disciplina a FRF cu disputarea unui meci cu portile inchise si o amenda de 30.000 de lei, in urma incidentelor de la partida cu Poli Iasi, din etapa a XXI-a a Ligii I, cand un spectator a intrat pe teren si la bruscat pe Andrei Cristea, iar Popa a acuzat faptul ca acel individ era inarmat.

Niciun comentariu: