IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 30 martie 2008

INDOLENTA LUI BALBA A COSTAT POLITEHNCIA AISI TREI PUNCTE!



  • Formatia Poli Iasi a pierdut cu scorul de 1-0 (0-0) partida disputata ieri, in deplasare, in compania echipei Pandurii Tirgu Jiu, intr-un meci contand pentru etapa a XXVI-a a Ligii I si in care Bilba a luat cartonas rosu in minutul 7.

Partida de duminica de la Targu Jiu, pe care iesenii erau hotarati sa o castige a inceput cum nu se poate mai prost pentru elevii lui Ionut Popa. Astfel, dupa ce in primul minut Branet s-a opus la sutul lui Piturca, sase minute mai tarziu, Balba avea sa-si lase echipa in 10 oameni, atacantul iesean primind cartonasul rosu pentru lovirea adversarului cu cotul.
Cu un om in plus, gazdele s-au aruncat in atac si Branet s-a remarcat la ocaziile avute de Stormajer (15’ si 27) si Piturca (17’), cu mentiunea ca la prima faza atacantul gorjean scapase singur cu goal-keeper-ul iesean.
Replica oaspetilor a venit de-abia in minutul 29, cand Sfarlea a trimis putin pe langa vinclu, din lovitura libera, de la 20 de metri.
Dupa patru minute, Stormajer reuseste sa trimita mingea in poarta, insa din pozitie de off-side, la fel ca si Piturca in minutul 44.
In minutul 51, portarul gazdelor s-a remarcat la mingea trimisa cu capul de Onut, din opt metri, dupa o minge centrata de Buta, pentru ca un minut mai tarziu, Munteanu sa incerce vigilenta lui Mingote.
Cea mai mare ocazie de a marca a gazdelor s-a consumat in minutul 58, cand Piturca a nimerit bara stanga portii lui Branet, mingea revenita in teren fiind reluata pe langa poarta goala de Ilie Iordache.
Odata cu trecerea timpului, gazdele pun din ce in ce mai multa presiune pe adversari, Branet remarcandu-se la „foarfeca“ lui Piturca din minutul 67 si la sutul aceluiasi jucator, din interiorul careului, un minut mai tarziu.
Bravul portar iesean nu a mai avut ce face in minutul 75, cand Arrieta a inscris cu un sut din intoarcere, din interiorul careului, la coltul lung.
Ultimele minute s-a jucat pe contre, de remarcat fiind doar faza din minutul 90, cand arbitrul Draganescu a dictat penalty la interventia lui Branet asupra lui Piturca, pentru ca dupa semnalizarea arbitrulu ide margine sa revina si sa schimbe decizia.
Scor final 1-0 pentru Pandurii Targu Jiu, insa iesenii au destule motive sa se simta frustati de indolenta de care a dat dovada Bilba in minutul 7, cand si-a lasat echipa cu un om in minus.

Niciun comentariu: