IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 25 martie 2008

DIN NOU PROBLEME DE LOT LA POLI IASI


Medicul echipei Poli Iasi, Marius Pralea, a declarat marti, ca pentru partida de duminica, din deplasare, cu Pandurii Tirgu Jiu, antrenorul Ionut Popa nu poate conta pe mai multi jucatori.
„Pentru partida cu Pandurii, domnul antrenor Ionut Popa nu poate conta pe mai multi jucatori, suspendati sau accidentati. Astfel, daca Andrei Cristea este suspendat in urma cartonasului rosu primit in partida cu CFR Cluj, Paul Tincu este refacut dupa accidentare, insa nu este pregatit fizic, el lipsind patru saptamani de la antrenamente. ~n schimb, alti trei jucatori au suferit niste contuzii in partida cu CFR-ul si nu stiu daca vor putea juca duminica. Portarul Cristian Branet are piciorul umflat, dupa ce a fost calcat de un adversar, Ionut Balba are probleme la glezna dreapta, la care fusese lovit si in meciul cu Dinamo, iar Gustavo Paruolo acuza dureri la gamba stanga. Incert este si portarul Traian Marc, acesta avand o viroza respiratorie“, a declarat Marius Pralea.
Un alt jucator care nu se va pregati cu echipa in aceasta saptamana este Dominik Bersnjak, care a plecat acasa, in Slovenia, pentru a-si rezolva niste probleme personale, insa va ajunge pana la ora meciului cu Pandurii.

Niciun comentariu: