IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 11 martie 2009

GHEORGHE NICHITA: „IN CEL MAI SCURT TIMP VOM ACHITA DATORIILE DE 400.000 DE EURO“


Presedintele de onoare al clubului Poli Iasi, Gheorghe Nichita, a declarat miercuri, dupa sedinta avuta cu actionarii gruparii iesene ca, in cel mai scurt timp, vor fi achitate datoriile de 400.000 de euro, pe care le are clubul, pentru a nu fi probleme cu obtinerea licentei pentru sezonul viitor.
„Am avut o intalnire astazi (n.r. – miercuri) cu actionarii clubului, iar acestia au inteles ca pentru a nu avea probleme cu obtinerea licentei trebuie achitate toate datoriile clubului. ~n cel mai scurt timp vom achita cei 400.000 de euro, atat cat reprezinta datoriile pe care le are la ora actuala clubul. Unii dintre actionari vor incepe sa vireze bani in contul clubului. Suporterii Politehnicii Iasi nu trebuie sa fie ingrijorati in legatura cu obtinerea licentei pentru sezonul viitor. Actionarii clubului vor face toate eforturile necesare pentru achitarea datoriilor“, a declarat Gheorghe Nichita.
Presedintele clubului iesean, Sorin Boca, s-a declarat si el increzator ca gruparea din dealul Copoului isi va plati datoriile si va putea obtine lcienta pentru sezonul viitor: „Comisia de Licentiere analizeaza in aceasta luna dosarele fiecarui club care ar putea evolua in Liga I in sezonul viitor. Pentru a lua licenta, trebuie sa nu avem datorii catre angajati, bugetul de stat ori terti pe anul 2008. Termenul limita la care trebuie facuta dovada ca suntem in regula este 31 martie. Pentru a nu mai trece prin problemele avute sezonul trecut, actionarii au decis sa achite in cel mai scurt timp cei aproximativ 400.000 de euro, atat cat reprezinta datoriile clubului la ora actuala“.

Niciun comentariu: