IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 5 martie 2009

SORIN BOCA: „NE-AM MULTUMI SI CU UN EGAL LA VASLUI“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca si un rezultat de egalitate ar fi bun pentru elevii lui Cristiano Bergodi in partida de la Vaslui.
„Urmeaza doua deplasari foarte grele pentru noi, la Vaslui si la Steaua. Vom intalni doua echipe care lupta pentru cupele europene si e clar ca noi pornim cu sansa a doua. Vasluiul a facut investitii importante in aceasta iarna si sunt convins ca vor prinde din nou un loc de cupa europeana. Nu suntem favoriti, dar incercam sa transformam acest aspect intr-un argument favorabil Iasului. Avem sansa noastra si vom incerca sa obtinem cat mai mult din acest meci. Ne-am multumi si cu un egal la Vaslui“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca elevii lui Cristiano Bergodi au de luat o revanta dupa partida din tur: „In toamna am reusit sa obtinem o remiza pe terenul campioanei CFR Cluj, iar saptamana trecuta am invins Craiova, nu vad de ce nu ne-am propune sa luam puncte si in fata Vasluiului. Mai ales ca avem de luat o revansa dupa infrangerea din tur“.
Sorin Boca a facut un apel la suporterii care vor merge la Vaslui la meci sa se comprote civilizat: „Suporterii nostri vor face deplasarea cu trenul si cu masinile personale la Vaslui. Din cate am inteles vom avea peste 500 de fani, ceea ce ne bucura. Fac un apel la suporterii nostri sa se comporte civilizat, asa cum au facuta in majoritatea deplasarilor si sa nu raspunda la provocari“.

Niciun comentariu: