IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 10 martie 2009

SASE INDISPONIBILI LA POLI IASI PENTRU PARTIDA CU STEAUA


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat marti ca pentru partida de sambata, din deplasare, cu Steaua Bucuresti, antrenorul Cristiano Bergodi nu va putea pe sase jucatori.
„Pentru partida cu Steaua, ne confruntam cu probleme mari in defensiva. Astfel, portarul Cristian Branet (foto) a suferit o entorsa cervicala cu deplasare de ligamente in partida cu FC Vaslui si va lipsi aproximativ trei saptamani. In centrul apararii, vor lipsi Bogdan Onut, Cristian Munteanu si Iosif Kalai. Onut va reveni de-abia vineri de la Bologna, de la Clinica Isokinetic, unde a stat dupa ce a suferit o accidentare in stagiul de pregatire efectuat in Antalya, inaintea reluarii campionatului. Iosif Kalai are o accidentare mai veche, iar Cristian Munteanu este suspendat. In aceste conditii, singurii fundasi centrali pe care ii mai avem in lot sunt Adrian Ilie si Bogdan Straton. In plus, mijlocasul Sebastian Sfarlea are o accindetare care il va tine departe de gazon pana aproape de finalul campionatului, iar mijlocasul Romulus Miclea este suspect de a fi suferit o leziune fibrilara in partida de vineri, de la Vaslui. El nu s-a putut antrena ieri (n.r. – luni), urmand ca astazi (n.r. – marti) sa efectueze cateva investigatii mai amanuntite pentru a afla cat va lipsi“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca singura veste buna pentru antrenorul Cristiano Bergodi este aceea ca portarul Razvan Plesca ar putea juca in partida cu Steaua: „Razvan Plesca a suferit o comotie in partida cu FC Vaslui, dar sunt sanse mari ca el sa poata juca impotriva Stelei. Ieri (n.r. – luni), Razvan a efectuat doar un program usor de alergari, iar astazi (n.r. – marsi) urmeaza sa intre in programul normal de antrenamente ale echipei“.

Niciun comentariu: