IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 24 martie 2009

POLI IASI VA PARTICIPA LA UN TRIUNGHIULAR CU FC VASLUI SI LOTUS BAILE FELIX


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat marti ca gruparea din dealul Copoului va participa sambata la un triunghiular organizat la Roman de formatia Lotus Baile Felix si la care mai participa si FC Vaslui.
„Dat fiind ca in aceasta perioada campionatul este intrerupt din cauza meciurilor sustinute de echipa nationala in preliminariile Campionatului Mondial din 2010, am decis sa participam sambata la un triunghiular la Roman, alaturi de echipa gazda Lotus Baile Felix si de FC Vaslui. Am hotarat sa participam la acest triunghiular pentru a-i tine pe jucatori in forma, deoarece ne asteapta un meci extrem de important in compania echipei Farul Constanta, o contracandidata la salvarea de la retrogradare“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca in cadrul triunghiularului, fiecare echipa va juca o repriza de 45 de minute cu fiecare adversar: „Se vor disputa trei reprize a cate 45 de minute, fiecare formatie urmand sa joace cate o repriza cu fiecare adversar. In prima disputa, care nu stim inca daca va incepe la ora 14.00 sau 15.00, va juca Lotus Baile Felix cu FC Vaslui, dupa care vom juca noi cu vasluienii, triunghiularul incheindu-se cu o repriza jucata de noi in compania formatiei gazda“.

Niciun comentariu: