IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 23 martie 2009

SORIN BOCA: „AR FI ABERANT CA FARUL SA AIBA CASTIG DE CAUZA LA TAS!“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat luni ca este convins ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv va da castig de cazua gruparii sale in cazul „Nocturna“.
„Ar fi aberant ca Farul sa aiba castig de cauza la TAS, atata timp cat trei comisii ale Federatiei ne-au dat noua castig de cauza. In plus, meciul s-a jucat si noi am castigat pe teren. Cei de la Farul au avut termen pana pe 23 martie sa depuna toate documentele, urmand ca la sfarsitul lunii sa se judece cauza. Noi suntem ferm convinsi ca punctele castigate pe teren de noi nu ne vor fi luate“, a declarat Sorin Boca.
Partida Poli Iasi – Farul Constanta, din etapa a V-a, nu s-a disputat pe data de 23 de august, asa cum era programata, deoarece arbitrul Istvan Kovacs a asteptat doar 32 de minute remedierea defectiunii la nocturna Stadionului „Emil Alexandrescu“ si nu 60 de minute. Dupa ce iesenii au facut memoriu la FRF, Comisia de Disciplina a decis ca partida trebuie reprogramata, aceasta dispuntandu-se pe 12 octombrie si fiind castigat de ieseni cu sorul de 1-0.
Oficialul iesean a mai spus ca luna aprilie va fi una de foc pentru formatia sa: „Ne asteapta o luna de foc, in care s-ar putea decide soarta echipelor care vor retrograda. Suntem cinci echipe care luptam pentru evitarea locurilor 15 si 16. Nu pot spune care dintre adversarele directe este mai buna, pentru noi important este ca la finalul campionatului sa fim peste linia retrogradarii. Vom avea meciuri foarte grele in aprilie, cu Farul, Otelul Galati si Poli Timisoara, in deplasare, in timp ce acasa vom primi vizita formatiilor CFR Cluj si Dinamo Bucuresti. Cel putin la prima vedere, meciurile din deplasare par mai usoare decat cele de pe teren propriu, astfel ca suntem obligati sa luam puncte inca din primul meci de la Constanta“.

Niciun comentariu: