IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 6 martie 2009

IESENII AU PLATIT TRIBUT PRIMEI REPRIZE


Formatia FC Vaslui s-a impus vineri seara, pe teren propriu, in derby-ul Moldovei, cu scorul de 2-0 (2-0) in fata echipei Poli Iasi, intr-un meci contand pentru etapa a XIX-a.

Gazdele au inceput foarte bine meciul si pe fondul jocului mdoest practicat de elevii lui Cristiano Bergodi, vasluienii si-au creat mai multe ocazii de a marca, Farkas reusind sa duca scorul la 2-0, intr-un interval de 10 minute, acesta inscriind in minutele 25 si 35. Cu un minut inainte de pauz\, la o faza in careul Politehnicii, Cristian Branet s-a accidentat grav, lovindu-se la cap. Dupa ce a stat citeva minute in stare de inconstienta, portarul iesean a dat semne de revenire fiind transportat cu Salvarea la spital. Dupa cinci minute de intrerupere, partida s-a reluat cu Plesca in poarta echipei iesene.
In partea a doua a jocului, iesenii au evoluat mai curajos, avand mai multe ocazii si un gol anulat, discutabil.
De remarcat ca la mijlocul reprizei secunde si Razvan Plesca a fost accidentat, ca si Branet, la un contact cu acelasi Pavlovic, el revenindu-si relativ repede.
Scor final 2-0, dupa un meci in care s-a vazut diferenta de valoare dintre cele doua formatii, dar si maniera partinitoare a arbitrului George Ionescu.

Niciun comentariu: