IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 15 martie 2009

IESENII PUTEAU DA LOVITURA IN „GHENCEA“


Formatia Poli Iasi a fost invinsa cu scorul de 1-0 (1-0) sambata seara, in deplasare, de echipa Steaua Bucuresti, intr-un meci contand pentru etapa a XX-a a Ligii I.
Motivati de ultimatumul dat de antrenorul Marius Lacatus, stelistii au inceput foarte bine meciul si au deschis scorul inca din minutul 6, cand Bogdan Stancu a inscris din interiorul caruelui, dupa o centrare foarte buna a lui Ogararu.
Constient ca pe partea stanga a apararii este un adevarat bulevard, Bergodi a facut prima schimbare inca din mintuul 18, cand Pecnik, aflat in eclipsa totala de forma a fost inlocuit de Todescato. Chiar si asa, gazdele au continuat sa domine partida, ocaziile curgand la poarta lui Plesca, aflat intr-o forma foarte buna.
Partea a doua a jocului a fost tot la discretia stelistilor, insa Plesca s-a dovedit a fi imbatabil, ajutat si de imprecizia la finalizare a elevilor lui Lacatus.
Pe final, iesenii putea insa da lovitura, insa Viveiros (78’) si Milea (86’) nu l-au putut invinge pe Zapata din pozitii foarte bune.
Scor final 1-0 pentru Steaua, insa iesenii sunt deja cu gandul la partida de vineri, de pe teren propriu, cu Gloria Bistrita, meci extrem de important in lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Niciun comentariu: