IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 13 martie 2009

ION ZAPODEANU: „DACA VA FI NEVOIE, VOI AJUTA DIN NOU POLI IASI CU BANI“


Omul de afaceri iesean, Ion Zapodeanu, care din august 2007 pana in februarie 2008 a fost actionar la Poli Iasi, a declarat ca este dispus sa ajute cu bani gruparea din dealul Copoului pentru a-si achita datoriile catre stat si pentru a lua licenta pentru noua editie de campionat.
„Cei de la club nu m-au cautat, dar, iesean fiind, nu pot sa stau deoparte si sa nu ma implic. Daca va fi nevoie, voi ajuta din nou Poli Iasi cu bani. Cum i-am salvat si anul trecut, in ultimul moment, cand nici unul dintre actionari nu daduse niciun ban, probabil ca voi pune si acum umarul pentru redresarea situatiei. Numai sa mi se ceara sprijinul... Iasul merita sa aiba echipa in Liga I, iar eu sunt un simpatizant declarat al fotbalului, unde vin la aproape toate meciurile de pe teren propriu“, a declarat Ion Zapodeanu, care anul trecut imprumutat bani la club pentru a se putea plati datoriile catre stat.
Fostul investitor la Poli Iasi a mai spus ca este convins ca echipa antrenata de Cristiano Bergodi are sanse reale sa scoata un rezultat bun in Ghencea: „Cred ca putem incerca sa profitam de degringolada din tabara Stelei. Ce, n-ati vazut ca Iasul sa faca o surpriza în Ghencea? Cred ca Poli Iasi s-ar putea intoarce cu un punct din capitala, iar cu sase puncte in confruntarile cu Bistrita si cu Farul este ca si salvata de la retrogradare“.
Presedintele Politehnicii Iasi, Sorin Boca, a spus vineri ca ia in calcul si varianta unui `mprumut de la Ion Zapodeanu pentru a putea plati datoriile de aproximativ 400.000 de euro: „Domnul Zapodeanu a fost alaturi de noi si anul trecut cand am avut nevoie de bani pentru a ne putea achita datoriile. Daca va fi nevoie, vom apela din nou la dumnealui si sunt convins ca ne va ajuta din nou. Oricum, avem promisiuni de la actionari ca vor achita 150.000 din cei aproximativ 400.000, cat reprezinta datoria clubului catre stat si terti. Urmeaza ca in scurt timp sa platim intreaga suma si sa nu avem probleme cu obtinerea licentei pentru sezonul viitor“.

Niciun comentariu: