IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 28 martie 2009

POLI IASI A CASTIGAT CUPA „ROMAN VODA MUSAT“


Formatia Poli Iasi a castigat, sambata, prima editie a turneului Cupa „Roman Voda Musat“, competitie înaintea careia în fata Stadionului din Roman au avut loc altercatii între suporteri, soldate cu doi raniti.
Turneul a fost organizat de formatia Luceafarul Lotus Baile Felix, din Liga a II-a, care s-a clasat pe locul trei. Pozitia a doua a fost ocupata de FC Vaslui.
Competitia s-a desfasurat sub forma a trei partide a cate 60 de minute, in care s-au intalnit cele trei echipe intre ele. In primul meci, FC Vaslui s-a impus, cu scorul de 1-0, in fata echipei gazda, datorita unui gol inscris de Zubar, in minutul 58. In a doua partida, FC Vaslui si Poli Iasi au remizat, scor 0-0, iar in ultimul meci jucatorii ieseni au invins echipa Lotus Baile Felix, cu scorul de 2-0, prin golurile inscrise de Cristea ('21 - penalty) si Viveiros ('56).
Inainte de inceperea turneului, galeriile echipelor Poli Iasi si FC Vaslui s-au batut in fata stadionului din Roman, doi fani vasluieni alegandu-se cu capul spart. Incidente au avut loc si la plecarea celor doua galerii, in gara din Roman. Mai multi suporteri au fost amendati pentu tulburarea linistii publice.

Niciun comentariu: