IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 19 martie 2009

SORIN BOCA: „VOM FILMA PARTIDA CU BISTRITA CU MAI MULTE CAMERE VIDEO“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi, in cadrul unei coferinte de presa, ca a luat decizia de a filma partida de vineri, de pe teren propriu, cu Gloria Bistrita, dat fiind ca partida nu este televizata, pentru a putea folosi imaginile in caz ca gruparea din dealul Copoului este defavorizata de arbitri.
„Tinand cont de faptul ca partida cu Gloria Bistrita nu va fi televizata, vom filma noi partida cu mai multe camere, pentru a putea folosi imaginile in caz ca suntem defavorizati de arbitri. Speram sa nu fie cazul. Noi ne vedem de echipa noastra si speram ca soarta partidei sa fie decisa doar pe teren. Ne asteapta doua partide foarte dificle, cu doua contracandidate la retrogradare si de aceea sper ca rezultatele nu vor mai fi influentate de arbitraje“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca se asteapta la o victorie a elevilor lui Cristiano Bergodi: „Ce s-a intamplat in «Ghencea» a vazut toata lumea. Pana si arbitrul a recunoscut ca trebuia eliminat Goian. Parerera mea ca i-a fost frica sa ia o asemenea decizie. Asta e. Noi am ajuns in situasia in care n une mai permitem sa pierdem puncte pe teren propriu si de aceea ma astept ca jucatorii nostri sa obtina toate cele trei puncte puse in joc in partida cu Bistrita. In partida cu Steaua, s-a vazut o imbunatatire a jocului nostru si acest lucru ne da incredere ca putem obtine victoria in partida de maine (n.r. – vineri)“.
Sorin Boca a mai precizat ca pentru partida cu Gloria Bistrita se va lasa intrarea libera la cele doua peluze: „Fanii nostri au fost de atatea ori «al 12-lea jucator» pentru noi si tocmai de aceea avem nevoie de ei. Pentru asta, am luat decizia de a lasa accesul liber la cele doua peluze. Astfel, intrarea se va face pe baza unor tichete pe care suporterii le vor primi la intrarea pe stadion. La tribunele A si B se va intra pe baza de bilete, care vor costa 20 de lei. In ceea ce-i priveste pe bistriteni, acestia ne-au informat ca nu vor fi sustinuti de galerie la partida de maine (n.r. – vineri)“.

Niciun comentariu: