IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 13 martie 2009

SORIN BOCA: „PUTEM OBTINE UN REZULTAT POZITIV IN GHENCEA“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca gruparea din dealul Copoului poate obtine un rezultat pozitiv in partida de sambata, din deplasare, cu Steaua.
„Vreau sa jucam cu Steaua inca din primul minut, nu asa cum s-a intamplat la Vaslui, unde in prima repriza nu am aratat nimic. Doar dand totul pe teren putem obtine un rezultat pozitiv in Ghencea. Stelistii se confrunta si ei cu ceva probleme si cred ca putem specula forma mai putin buna prin care trece echipa gazda. E clar ca intalnim o echipa foarte buna, dar avem si noi sansa noastra si sper sa ne intoarcem neinvinsi din Ghencea“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca formatia din dealul Copoului va fi sustinuta la Bucuresti de aproximativ 100 de suporteri: „Echipa va pleca astazi (n.r. – vineri) la Bucuresti, cu avionul, cu o cursa de linie, si va reveni in Iasi duminica, tot cu avionul. ~n Ghencea vom fi sustinuti de aproximativ 100 de suporteri, care vor face deplasarea cu doua autobuze. Sper ca acestia isi vor incuraja favoritii si nu vor raspunde la eventuale provocari“.
Sorin Boca a mai spus ca jucatorul Svetozar Mijin nu si-a gasit echipa unde sa se transfere si se va prezenta de luni la echipa a doua: „Lui Mijin i-am spus sa-si caute echipa inca de anul trecut, dar se pare ca nu a gasit nicio formatie la care sa se transfere. ~n aceste conditii, jucatorul se va prezenta incepand de luni la echipa a doua a clubului nostru“.

Niciun comentariu: