IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 9 martie 2009

SORIN BOCA: „VREM SA-L LEGITIMAM PE CATALIN MOROSANU!“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca se gandeste foarte serios sa+l legitimeze pe luptatorul de K1 Catalin Morosanu.
„Ne-am intors de la meciul de la Vaslui insotiti de doua ambulante. Nu pot sa inteleg de cum nu s-a luat nicio masura impotriva lui Pavlovic in conditiile in care ne-a bagat in spital ambii portari. In urma acelei accidentari, Branet va lipsi trei saptamani, iar Plesca ar putea rata meciul cu Steaua. Daca vom mai ramane inca un sezon in prima liga, ne gandim sa luam in deplasarea de la Vaslui trei portari! In plus, vrem ca in cel mai scurt timp sa-l legitimam pe Catalin Morosanu!“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a prezentat in cadrul conferintei de presa mai multe faze in care arbitrul Georgian Ionescu a dezavantajat gruparea din delul Copoului in partida de la Vaslui: „Nu negam faptul ca n-am jucat slab in prima repriza de la Vaslui, dar nu inseamna ca greselile facute de arbitri nu au influentat rezultatul. Primul gol inscris de vasluieni a fost precedat de un fault asupra lui Pecnik. Golul al doilea al gazdelor a fost precedat de un off-side. Golul nostru a fost perfect regulamentar. De asemenea, in minutul 75, Farkas are o intrare de cartonas rosu la Andrei Cristea, cu talpa pe gamba, insa arbitrul i-a aratat doar cartonasul galben. Daca mai punem si intrarile criminale ale lui Pavlovic, care nu a luat nici macar cartonas galben, e clar viciere de rezultat! In plus, am urmarit din nou meciul si am vazut ca la faza accidentarii lui Plesca, meciul a fost intrerupt cinci minute si s-au facut cinci schimbari. In aceste conditii, arbitrul a prelungit repriza a doua doar cu patru minute“.
Sorin Boca a mai spus ca va depune memoriu si va aduce ca probe imaginile prezentate: „Vom face memoriu pentru ca asa nu se mai poate. Vom depune la dosar toate aceste faze incriminate de noi. Stiu ca nu ne mai ajuta cu nimic acest lucru, dar nu se mai poate continua asa! S-ar putea ca la finalul campionatului sa conteze orice punct si orice gol “.
Boca a tinut sa-i raspunda finantatorului de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, care a acuzat formatia ieseana de lipsa de fair-play: „Am vazut ca domnul Porumboiu ne-a atacat dupa meci in cazul Jovanovic. Vreau ca lucrurile sa fie foarte clare: Noi l-am luat pe Jovanovic de la Vaslui ca sa joace. Nu era nicaieri stipulat in intelegerea cu ei ca nu are voie sa joace impotriva lor. Mai multe nu vreau sa spun pentru ca domnul Porumboiu se discrediteaza singur daca face declaratii derizorii la adresa Iasului“.

Niciun comentariu: