IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 5 mai 2008

CINCI INDISPONIBILI LA POLI IASI PENTRU PARTIDA CU OTELUL


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat ieri ca, pentru partida din ultima etapa de campionat, cu Otelul Galati, are mai multi jucatori indisponibili.
„In meciul cu Universitatea Cluj am putut alinia aproape cel mai bun «11», insa acum sunt suparat pentru ca mai multi jucatori de baza vor lipsi la ultimul meci de campionat, miercuri, la Otelul. Bogdan Onut, Romulus Miclea si Sebastian Sfarlea au luat cartonase galbene in partida cu Universitatea Cluj si sunt suspendati. In plus, Radu Ciobanu si Bogdan Straton acuza accidentari mai vechi si au sanse minime de a se reface“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesean a mai spus ca, in plus, starea mai multor jucatori este incerta: „Lista absentelor ar putea sa nu se opreasca aici. Dupa ultimul meci de campionat, alti patru jucatori, Bilba, Cristea, Naidin si Miclea au acuzat dureri. Ramane sa vedem daca acestia vor putea fi recuperati pana la ora meciului“.
Popa a mai precizat ca in ciuda numarului mare de absenti, formatia sa nu va merge intr-o simpla excursie la Galati: „Ne lipsesc mai multi jucatori, dar asta nu inseamna ca nu mergem la Galati sa jucam. Ne dorim sa obtinem cel putin un punct pentru ca vrem o clasare cat mai buna, deoarece de aceasta depinde suma pe care urmeaza sa o primim din drepturile de televizare“.

Niciun comentariu: