IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 9 mai 2008

POLI IASI A RENUNTAT LA BRAZILIANUL ROBERTO CAUE


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat vineri ca gruparea din dealul Copoului a renuntat la serviciile brazilianului Roberto Caue.
„De comun acord cu antrenorul Ionut Popa am luat decizia de a renunta la serviciile brazilianului Roberto Caue. El a avut o intelegre cu noi pana in aceasta vara, cu posibilitate de prelungire pe inca doi ani. In conditiile in care antrenorul Ionut Popa nu a fost multumit de randamentul fotbalistului, am decis sa nu-i mai prelungim contractul“, a declarat Sorin Boca.
Jucatorul a plecat de la gruparea ieseana inca de miercuri, acesta neparticipand joi seara la petrecerea de final de sezon.
Oficialul iesean a mai spus ca isi doreste ca in aceasta vara sa aduca trei-patru jucatori, pentru a putea ataca o cupa europeana: „E greu de crezut ca Sergiu Homei si Andrei Cristea vor mai continua cu Poli Iasi, ei fiind jucatori imprumutati. Noi facem tot ce este posibil pentru a-i pastra. Oricum, vrem sa aducem trei-patru jucatori buni, cu ajutorul carora sa putem ataca o cupa europeana. Totul va depinde de bugetul de care vom dispune“.

Niciun comentariu: