IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 13 mai 2008

STEAUA, ECHIPA CEA MAI AVANTAJATA DE ARBITRI!


Scandalurile de pe final de sezon, in care a fost implicata echipa lui Marius Lacatus, i-au determinat pe cei care au raspuns la un sondaj efectuat pe acest blog sa considere formatia Steaua Bucuresti ca fiind cea mai favorizata de arbitri. Procentul foarte mare de repondenti - 60% - s-a datorat in mare masura cazurilor “Bricheta” dar si “Valiza la Cluj”.
Locul al doilea in acest top a fost ocupat de campioana CFR Cluj, cu un procent de 25%, cateva meciuri din tur ale elevilor lui Ioan Andone ridicand multe semne de intrebare.
„Podiumul“ a fost incheiat de Dinamo Bucuresti, cu 15%. Cei care i-au vazut pe „cainii rosii“ drept cea mai favorizata echipa de arbitri, luand in calcul meciurile in care Dinamo s-a impus destul de lejer, dat fiind sezonul mai slab facut de Danciulescu & Co.
E clar ca dupa fiecare meci, echipa care pierde va arunca o parte din vina si pe arbitri. Important este ca in sezonul viitor implicarea „cavalerilor fluierului“ in stabilirea rezultatelor de pe teren sa fie cat mai mica.

Niciun comentariu: