IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 28 mai 2008

MANIFESTARE ORGANIZATA DE POLI IASI CU OCAZIA „ZILEI COPILULUI“


Clubul Poli Iasi, impreuna cu Inspectoratul Judetean de Jandarmi, Carrefour, Crucea Rosie si Asociatia „Salvati Copiii“ au organizat miercuri o manifestare cu ocazia „Zilei copilului“.
„Avand in vedere ca pe 1 iunie sunt alegerile locale, am hotarat de comun acord cu ceilalti organizatori sa facem aceasta manifestare astazi (n.r. – miercuri). ~n cadrul evenimentului organizat in curtea Inspectoratului Judetean de Jandarmi a avut loc un program de exercitii demonstrative, programe artistice, prezentare de tehnica militara, exercitii demonstrative cu caini de serviciu si concursuri“, a declarat Mihaela Danalache, asistent-marketing la Poli Iasi.
Aceasta a mai precizat ca pentru acest eveniment gruparea din dealul Copoului a pregatit 700 de cadouri: „La aceasta sarbatoare a copilariei au participat aproximativ 600 de copiii de la scolile din Iasi. Pentru aceasta actiune, clubul nostru a pregatit 700 de cadouri, constand in minipostere cu echipa Poli Iasi, mingi de plaja cu sigla Poli Iasi si multe baloane in culorile gruparii noastre“.

Niciun comentariu: