IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 9 mai 2008

IONUT POPA: „CRISTEA TREBUIE AJUTAT PENTRU A ATINGE FORMA PE CARE O AVEA LA STEAUA!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat vineri ca fostul sau jucator Andrei Cristea, care a semnat cu Dinamo, are nevoie de ajutor pentru a ajunge din nou la valoarea pe care o avea cand evolua la Steaua.
„Era de asteptat ca Andrei sa plece la o formatie de top. ~nsa, tot ce pot spune eu este ca Andrei Cristea trebuie ajutat pentru a atinge valoarea pe care o avea la Steaua! El daca va continua sa joace bine, va putea atinge forma sa maxima. Totul este sa nu pateasca ce-a fost la Timisoara, pentru ca nu stiu daca va putea sa se mai ridice din nou de jos. Cand l-am adus la Iasi era debusolat, insa este un baiat de caracater si a reusit sa-si revina. Acum este pe drumul cel bun si depinde numai de Dinamo daca va sti sa se foloseasca de calitatile sale“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca Andrei Cristea nu este singurul care va pleca de la Poli Iasi in aceasta vara: „~n fiecare pauza competitionala, cativa jucatori vin si pleaca. Cristea nu este singurul fotbalist care va parasi Poli Iasi in aceasta vara. {i Homei se va intoarce la Dinamo, echipa de care apartine, si nu este exclus ca si alti jucatori sa paraseasca formatia ieseana. Noi trebuie sa facem rost de bani pentru a aduce in locul celor care pleaca jucatori de aceeasi valoare, daca nu chiar mai buna, pentru a nu mai avea grija retrogradarii“.

Niciun comentariu: