IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 7 mai 2008

MARIUS SRAINER: „GALATENII NE-AU ATACAT INTR-O PADURE!“


Liderul galeriei echipei Poli Iasi, Marius Srainer, a declarat miercuri seara ca un grup de suporteri ai formatieii Otelul Galati a devastat în comuna Cuca, din judetul Galati, autocarul suporterilor formatiei din dealul Copoului, un fan iesean alegandu-se cu capul spart.
„Era vreo opt si ceva (n.r. - ora 20:00) si un grup de suporteri galateni a atacat cu bate si pietre autobuzul cu care fanii ieseni au facut deplasarea la partida de la Galati. Au spart geamurile autobuzului, iar unui suporter de-al nostru i-au spart capul. ~n cele din urma au venit fortele de ordine si conflictul a fost aplanat.
Totul s-a `ntamplat `ntr-o padure, `n comuna Cuca, din judetul Galati“, a declarat Marius Srainer.
Srainer a mai spus ca aceste conflicte cu fanii galateni au `nceput `n urma cu doi ani: „La un meci amical, disputat `n urma cu doi ani, la Galati, mai multi suporteri ieseni au fost batuti. Au urmat alte incidente la Iasi si la Galati `ntre cele doua galerii. Acum, probabil, ei erau suparati ca jucatorii nostri nu s-au dat la o parte sa castige Galatiul si sa mearga `n Intertoto!“

4 comentarii:

FCP spunea...

Sau mai putea sa zica asa: "noi am fugit tare de tot, unii dintre noi s-au speriat atat de tare incat nu au nimerit usa autocarului si au fugit in camp". Politita nici nu era venita, si baietii faceau 100 de metri garduri.

FCP spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
criss spunea...

eu cred ca galatenii ne-au atacat din cauza ca s-a incercat capturarea unui banner de-al lor in tur

czavastin spunea...

Se prea poate criss sa ai dreptate.
Cel mai bine stiu aceste lucruri cei din galerie.
Chiar astept reactii si din partea celor care au fost la Galati.