IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 27 mai 2008

IONUT POPA: „SA SE JOACE FARA CLASAMENT!“


Antrenorul formatiei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat marti ca se asteapta ca echipa sa sa fie retrogradata din cauza restantelor financiare si a propus o solutie inedita pentru sezonul urmator al Ligii I.
„Propun ca in campionatele viitoare sa se joace fara clasament. E mai bine asa! Ce rost mai are sa tinem evidenta daca la final de campionat o echipa care isi castiga acest drept pe teren este in pericol sa retrogradeze, iar alta picata pe baza clasamentului are sanse sa ramana. Daca Poli va fi retrogradata la masa verde, va fi o mare tampenie! Nu e corect, dar la noi in tara multe nu sunt corecte. Romania este tara tuturor posibilitatilor!“, a spus Ionut Popa.~n schimb, fanii echipei Poli Iasi vor sa organizeze un mars de protest in fata Federatiei Romane de Fotbal daca formatia lor favorita nu va primi licenta pentru urmatorul sezon de Liga I, a declarat ieri liderul galeriei iesene, Marius Srainer.
„Deja am discutat cu toti suporterii si vom protesta daca echipa nu va primi licenta. Avem si noi semne ca este posibil ca Poli sa fie retrogradata la masa verde, ca si Otelul, ceea ce ar fi aberant. Daca totusi se va intampla acest lucru, plecam la Bucuresti. Nu putem lasa lucrurile asa. Vom merge in fata Federatiei si vom sta acolo pana se va face dreptate. Daca si Otelul va fi in aceasta situatie, vom lua legatura cu suporterii galateni si mergem impreuna“, a declarat Marius Srainer.

Niciun comentariu: