IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 1 mai 2008

IONUT POPA: „CEL MAI IMPORTANT MECI DIN ACEST CAMPIONAT!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca partida de vineri, de pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, este cel important meci pentru gruparea din dealul Copoului din aceasta editie de campionat.
„Meciul cu Universitatea Cluj este c
el mai important din acest campionat! Mai important decat partidele cu Steaua sau CFR Cluj! Jucatorii au inteles acest lucru si ca trebuie sa faca orice pentru a castiga. Sunt convins ca celelalte rezultate ne vor defavoriza. Buzaul va bate Craiova si pe Steaua, pentru ca si Dinamo va bate Steaua! Ceahlaul va castiga cu Poli Timisoara si cu Universitatea Craiova. In aceste conditii, noi trebuie sa luam obligatoriu trei puncte. Este un meci capital pentru noi!“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca decalarea partidei Ceahlaul Piatra Neamt – Poli Timisoara este corecta: „Din cate stiu eu, conform unui articol din regulament, daca echipele sunt de acord, un meci se poate decala. Decizia trebuie comunicata cu sapte zile inainte si cei de la Ceahlaul au facut-o cu opt zile inainte. Deci e corect! Ce va fi pe teren nu stiu. Domnul Iancu a spus ca Poli Timisoara este cea mai curata echipa. Nu stiu daca e curatenie de Pasti, de vara sau de iarna! Astept acum partida cu Ceahlaul sa vad sufletul lor nobil!“
Pentru partida cu Universitatea Cluj, Popa a spus ca nu poate conta pe trei jucatori: „Pentru acest meci, nu vor putea juca Radu Ciobanu, Bogdan Straton si Clement Palimaru. Sper sa pot alinia o formula apropiata de «11»-le ideal“.

Niciun comentariu: