IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 1 mai 2008

INTRAREA LIBERA LA PARTIDA CU “U” CLUJ


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca la partida de vineri, de pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, intrarea va fi libera.
„Data fiind importanta acestui meci si faptul ca este ultima partida pe teren propriu in aceasta editie de campionat, am decis sa lasam intrarea gratuita la partida cu Universitatea Cluj. Astfel, intrarea la meci se va face pe baza abonamentelor sau a unor tichete pe care le vom da gratuit la casele de bilete“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca se asteapta la un meci deosebit de greu: „Este penultima etapa si avem in fata un meci deosebit de greu. Ei vor incerca sa obtina punctele necesare pentru a face baremul, in timp ce noi avem neaparata nevoie pentru a ne atinge obiectivul, salvarea de la retrogradare. E bine ca nu depindem de nimeni pentru a ne atinge obiectivul. Trebuie sa luam cele trei puncte puse in joc pentru a face 40 de puncte. Cu 40 de puncte sunt convins ca nu vom retrograda“.
Boca a mai precizat ca isi doreste un arbitraj corect, nu asa cum s-a intamplat la multe jocuri din acest retur de campionat: „Nu vreau sa mai vorbesc despre ce s-a intamplat la Bistrita sau la alte meciuri din acest retur de campionat, cand au fost greseli de arbitraj. Tot ce imi doresc la partida de vineri este ca Martis sa arbitreze corect. Nu am cerut niciodata si nici nu vom cere sa fim avantajati. Tot ce ne dorim este un arbitraj corect!“

Niciun comentariu: