IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 21 mai 2008

DUPA LOTERIA PENALTY-URILOR: „DIAVOLII ROSII“ SUNT REGII EUROPEI


  • Formatia Manchester United este noua detinatoarea a trofeului Ligii Campionilor, dupa ce s-a impus miercuri seara, cu scorul de 7-6 (1-1), la penalty-uri in fata echipei Chelsea Londra.

Cea de-a 53-a editie a Ligii Campionilor s-a incheiat miercuri seara la Moscova, unde dupa un meci extraordinar, cu rasturnari de situatii, Manchester United s-a incoronat regina Europei.
Miza mare a partidei si-a pus amprenta pe debutul de meci, in care ambele formatii au lasat impresia ca isi respecta prea mult adversarul.
In aceste conditii, la prima ocazie mai importanta de poarta s-a deschis scorul. In minutul 26, Brown a centrat perfect de partea dreapta si Cristiano Ronaldo a reluat imparabil, la vinclu, din interiorul careului.
Dupa numai noua minute, Manchester putea inchide jocul, insa Cech s-a remarcat la reluarea cu capul al lui Tevez, dupa care s-a opus si la sutul lui Carrick, din marginea careului.
In minutul 44, cand toata lumea astepta pauza, Drogba a sutat de la 30 de metri, mingea a fost deviata de Rio Ferdinand pana la Lampard, care a restabilit egalitatea, din interiorul careului.
In repriza secunda, cea mai mare ocazie de gol a apartinut gruparii de pe „Stamford Bridge“, in minutul 70, cand Drogba a nimerit bara din dreapta portii lui Van der Saar.
Pana la final, jocul a fost unul tern, la centrul terenului, astfel ca s-a intrat in prelungiri.
Dominarea lui Chelsea a continuat si Lampard a luat din nou la tinta bara, in minutul 94.
Dupa numai sase minute a venit replica lui Manchester, Giggs trimitand spre poarta din opt metri, insa Terry a respins de pe linia portii.
Repriza a doua a prelungirilor a fost marcata de eliminarea lui Drogba, astfel ca s-a trecut la penalty-uri unde jucatorii lui Manchester s-au dovedit a avea nervii mai tari. Daca pentru „diavolii rosii“ a ratat doar Cristiano Ronaldo, de partea cealalta Terry si Anelka nu l-au putut invinge pe Van der Saar si trofeul merge la Manchester.

Niciun comentariu: