IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 8 mai 2008

PETRECERE DE FINAL DE SEZON LA POLI IASI


  • Ramanerea in Liga I pentru al patrulea an consecutiv a reprezentat un real motiv de bucurie pentru conducatorii, jucatorii si staff-ul tehnic al gruparii Poli Iasi. Petrecerea de final de sezon a avut loc joi seara, la Ciric, de vineri fotbalistii intrand in vacanta.

Dupa un campionat „nebun“, asa cum l-au caracterizat marea majoritate a jucatorilor de la Poli Iasi, gruparea din dealul Copoului a reusit o clasare onorabila la finalul editiei de campionat 2007/2008, pe locul al XI-lea.
Petrecerea de sfarsit de campionat a avut loc joi seara la Ciric.
Cu exceptia capitanului Bogdan Onut, a argentinianului Gustavo Paruolo si a brazilianului Roberto Caue, toti jucatoriii ieseni au luat parte la acest eveniment, alaturi de conducerea clubului, staff-ul tehnic si administrativ, dar si marile glorii ale fotbalului iesean, marea lor majoritate actuali antrenori la echipele de copiii si juniori ale gruparii din dealul Copoului.
Preconizata sa inceapa la ora 18.00, petrecerea a debutat o ora mai tarziu, printre primii veniti numarandu-se presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, vicepresedintele Vasile Simionas si directorul economic Vasile Dascalu.
Dintre jucatori, primul care a venit a fost Radu Ciobanu, urmat de Crisitan Banet si Clement Palimaru.
De la eveniment nu avea cum sa lispeasca presedintele de onoare al clubului iesean, primarul Iasului, Gheorghe Nichita, acesta reusind sa-si faca timp sa vina sa ciocneasca o cupa de sampanie cu toata lumea. Ba mai mult, Gheorghe Nichita, Sorin Boca si antrenorul Ionut Popa au stat de vorba minute bune pe malul lacului Ciric, principalul subiect de discutie fiind prelungirea intelegerii cu tehnicianul aradean.
Sufletul petrecerii a fost, asa cum era de asteptat, unul dintre cei mai mari fosti arbitri ai Iasului, Cornel Groza, care a ridicat sala in picioare in momentul in care a cantat mai multe melodii populare.
Petrecerea a tinut pana spre dimineata, buna dispozitie fiind cuvantul de ordine in randul tuturor celor care reprezinta la ora actuala Poli Iasi.
De vineri, jucatorii ieseni intra in vacanta, in timp ce staff-ul administrativ are in continuare motive de ingrijorare, toate legate de obtinerea banilor necesari achitarii datoriilor si obtinerea licentei pentru sezonul urmator.

Niciun comentariu: