IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 28 mai 2008

KWANG-GAE A FACUT LEGEA LA EUROPENELE DE TAEKWON-DO ITF


Sportivii de la C.S. Kwang-Gae Iasi, Nicola Pricop, Adelina Zalaru si Sorin Miron, au obtinut nu mai putin de cinci medalii la Campionatul European de Taekwon-Do ITF, care a avut loc in localitatea Wroclaw (Polonoia) si la care au participat aproximativ 500 de concurenti din 31 de tari.
Sportivul Nicola Pricop, care practica Taekwon-Do ITF de aproximativ trei ani, a cucerit titlul european la Tehnici Speciale – individual juniori si o medalie de argint la Tehnici Speciale – echipe juniori.
Adelina Zalaru, care practica Taekwon-Do ITF de cinci ani, a reusit sa cucereasca medalia de bronz la Spargeri Forta – echipe senioare si locul V la Spargeri Forta – individual senioare.
Sorin Miron, cel de-al treilea medaliat iesean la europenele din acest an, este presedintele si antrenorul clubului C.S. Kwang-Gae Iasi si a reusit sa cucereasca in acest an la Campionatele Europene titlul cu echipa de Tehnici Speciale, dupa ce in 2006, la prima participare internationala, a obtinut acelasi rezultat. Tot in Polonia, Sorin s-a clasat pe locul V la proba sa preferata – TULL individual.

Niciun comentariu: