IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 7 mai 2008

IN ULTIMUL MECI AL SEZONULUI: POLI IASI A REMIZAT LA GALATI


  • Formatia Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata miercuri, in deplasare, la Galati, cu Otelul, si a terminat pe locul al XI-lea actuala editie de campionat.
Lipsiti de miza pentru ultimul meci de campionat, iesenii au mers la Galati cu gandul sa nu piarda si, ajutati de paradele extraordinare ale portarului Cristian Branet, au reusit sa incheie fara sa ia gol.
Gazdele, care la victorie ar fi ajuns pe loc de Cupa UEFA Intertoto, dat fiind ca FC Vaslui avea meci greu cu Rapid, au inceput in forta partida si in minutul 7, Viglianti a trimis peste poarta, de la 25 de metri. Trei minute mai tarziu, Jula a introdus mingea in poarta, insa golul nu a fost validat deoarece in faza premergatoare atacantul galatean comisese fault in atac.
Pana la pauza, Jula si-a mai trecut in cont un gol anulat (41’), de aceasta data pe motiv de off-side, pentru ca in minutele 43 si 44, Branet sa se remarce la ocaziile lui Viglianti si Daniel Stan.
Partea a doua a jocului a inceput dupa acelasi scenariu, cu gazdele atacand in valuri si cu iesenii aparandu-se aglomerat.
In minutul 50, Branet l-a blocat pe Jula, scapat singur spre poarta, pentru ca in minutul 67 portarul iesean sa-l blocheze pe Daniel Stan.
Pe final, gazdele s-au aruncat in atac pentru a marca golul victoriei si au neglijat defensiva, astfel ca Paruolo (80’) si Buta (90’) au fost aproape de a da lovitura.
S-a terminat pana la urma 0-0 si Poli Iasi incheie campionatul pe un onorant loc 11, in conditiile in care formatia s-a confruntat cu probleme financiare, dar si de lot in aceasta editie a Ligii I.
Joi seara, jucatorii ieseni vor avea intalnirea de sfarsit de sezon, urmand ca de vineri sa intre in vacanta.

Niciun comentariu: