IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 31 mai 2008

ULTIMA VERIFICARE PENTRU „TRICOLORI“ INAINTE DE EUROPENE


  • Echipa nationala a Romaniei va intalni sambata, de la ora 20.45, pe Stadionul „Steaua“, intr-un meci amical, formatia similara a Muntenegrului. Partida va fi transmisa in direct de Antena 1.

Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a declarat ca meciul amical cu Muntenegru va fi unul util pentru „tricolori“ si spune ca isi doreste cel mai mult ca dupa aceasta partida toti jucatorii sa fie apti pentru turneul final. „Este un ultim test inaintea turneului final si usor-usor intram in linie dreapta, iar starea de spirit este buna. Vreau sa rulez tot lotul pe care il am la dispozitie si ma gandesc sa introduc pe teren primul «11» care va evolua contra Frantei. Sper ca jucatorii sa fie sanatosi dupa meciul de sambata. In cazul unei infringeri, moralul nu va fi afectat, dar noi, romanii, avem darul de a desconsidera adversarul. Sa nu uitam ca jucatorii muntenegreni sunt sarbi si reprezinta niste adversari redutabili“, a declarat Victor Piturca.
Selectionerul a adaugat ca nu se teme de faptul ca adversarii de la EURO vor afla primul „11“ al Romaniei dupa acest amical cu Muntenegru: „Franta, Italia si Olanda ne cunosc foarte bine, stiu foarte multe lucruri despre noi. Cred ca formula de start nu este un secret pentru nimeni.“

Nu se teme de Franta
Tehnicianul a vorbit apoi despre meciul amical pe care Franta, primul adversar al Romaniei la EURO, l-a jucat in compania Ecuadorului, scor 2-0: „Nu poti sa tragi multe concluzii dupa un astfel de meci, pentru ca in echipa Frantei au fost multi jucatori care nu vor fi in primul «11». Totul se va decide in momentul inceperii jocului. Va avea castig de cauza echipa mai bine organizata, care va gresi mai putin, care va fi mai inspirata si va avea mai mult noroc“.
Piturca a precizat ca nu a fost surprins de deciziile pe care antrenorul Frantei le-a luat in privinta lotului pentru EURO si spune ca si in echipa Romaniei ar putea sa apara un debutant, precum francezul Gomis. „Nu m-au surprins deciziile lui Domenech. A avut jucatori cu probleme medicale, dar m-a surprins lasarea acasa a lui Ben Arfa. Cu siguranta, Domenech a optat pentru jucatorii pe care ii considera in cea mai buna forma. E posibil sa apara si la noi un fel de Gomis, dar jucatorii trebuie sa demonstreze ca sunt mai in forma decat nucleul de baza“, a spus selectionerul, care a precizat ca renuntarea la Florin Bratu nu s-a intamplat din cauza faptului ca atacantul nu era sociabil, asa cum a vazut ca s-a scris in presa. Delegatia Romaniei va decola spre St. Gall in ziua de 2 iunie, la ora 11.30, de pe aeroportul „Henri Coanda“.
Romania face parte din Grupa C a Campionatului European, alaturi de Olanda, Italia si Franta.

Niciun comentariu: