IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 16 mai 2008

POLI IASI PUNE IN VANZARE ABONAMENTELE PENTRU SEZONUL VIITOR


Incepand de luni, 19 mai, gruparea din dealul Copoului va pune in vanzare abonamentele pentru editia de campionat 2008/2009.
„Vrem sa-i anuntam pe toti fanii nostri ca incepand de luni, 19 mai 2008, ora 10.00, vom pune in vanzare abonamentele pentru noua editie de campionat. Cei interesati sunt asteptati la Stadionul «Emil Alexandrescu», la Departamentul Marketing. Din acest an, pe langa abonamentele individuale clasice vor fi eliberate alte doua tipuri de abonamente care ne vor introduce in randul cluburilor europene care utilizeaza acest gen de abonamente. Este vorba de abonamentele de familie «2, 3, 4 si peste», initiativa care vine, prin preturile speciale, in sprijinul efortului financiar al familiilor cu mai multi membri sustinatori ai echipei si abonamente «-14^65», destinate copiilor sub 14 ani si adultilor peste 65 de ani, deasemenea cu preturi accesibile“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca prioritate in achizitionarea abonamentelor o vor avea fanii care au mai detinut abonanamente si in sezonul trecut: „Clubul de fotbal Politehnica doreste sa vina in intampinarea suporterilor consecventi fata de culorile echipei, facilitand accesul prioritar al acestora la obtinerea abonamentelor, in primele doua saptamani, prin pastrarea locurilor avute in editia precedenta de campionat. Atragem atentia tutror doritorilor ca, incepand din acest sezon, urmare a Legii 4/2008, abonamentele vor contine fotografia si CNP – ul titularului“.

Niciun comentariu: