IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 6 mai 2008

IONUT POPA: „UN MECI INTRE CAMPIOANA MORALA SI ECHIPA CU CEL MAI FRUMOS FOTBAL!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca partida dintre Otelul Galati si formatia sa este un meci intre gruparea care joaca, la ora actuala, cel mai frumos fotbal din campionatul intern si campioana morala.
„Acesta este ultima partida din actuala editie de campionat si le-am cerut jucatorilor mei sa joace cu responsabilitate, sa nu se considere deja in vacanta. Sa fie profesionisti pana la capat! Va fi un meci intre campioana morala si echipa cu cel mai frumos fotbal din campionatul intern. Noi suntem campionii morali deoarece am batut si campioana si vicecampioana din acest sezon“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesean a mai spus ca in ciuda numarului mare de absenete din lot, se asteapta la un rezultat bun: „Avem mai multe absente notabile. Astfel, pe langa cei trei jucatori suspendati (n.r. – Onut, Sfarlea, Milea) mai sunt inca patru jucatori accidentati. Straton, Radu Ciobanu si Palimaru au accidentari mai vechi, iar Homei s-a accidentat la antrenamentul de astazi (n.r. – marti). Chiar si asa, le-am cerut jucatorilor care vor intra pe teren miercuri sa joace cu ambitie si sa poate spune la finalul partidei ca si-au facut datoria“.
Popa a mai precizat ca spera ca pana joi, cand este programata petrecerea de sfarsit de sezon, sa fie achitate toate datoriile catre jucatori: „Dupa meciul de miercuri, joi vom avea intalnirea de final si sper ca pana atunci toate datoriile catre jucatori sa fie achitate si sa poata pleca multumiti in vacanta. Va fi o vacanta mai lunga deoarece campionatul se termina mai devreme decat de obicei, din cauza Campionatului European“.

Niciun comentariu: