IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 8 iunie 2008

AUSTRIECII VSEAZA FRUMOS


  • Austria va debuta la acest Campionat European duminica, de la ora 19.00, in compania Croatiei, intr-un meci care va incepe la ora 19.00 si va fi transmis in direct de TVR 1.

Austria, cealalta tara gazda, isi face mari sperante la acest turneu final, la care participa pentru prima data, beneficiind de statutul de gazda.
In conditiile in care Germania porneste ca favorita certa, austriecii viseaza la locul al doilea in grupa si, profitind de un culoar norocos, pot ajunge chiar in finala.
Un prim pas in atingerea acestui obiectiv este o victorie in fata Croatiei, o formatie extrem de valoroasa, cu multi jucatori care evolueaza la formatii de top.
Austria îsi pune toate sperantele în tînara vedeta de la Panathinaikos, mijlocasul Andreas Ivanschitz.
Andreas a luat primul contact cu fotbalul la doar sase ani, cînd s-a alaturat echipei locale ASK Baumgarten. Dupa noua ani, scouterii celor de la Rapid Viena l-au observat, iar acesta a ajuns la cea mai titrata echipa din Austria.
Totusi, calculele hirtiei ii dau favoriti pe croati in acest meci, numai si pentru ultima sa impresie, care e acea fabuloasa victorie de pe „Wembley“, cind au lasat Anglia acasa.
Selectionerul Slaven Bilici e la mare moda, iar lotul, fara a fi, ca nume, la înaltimea Croatiei din 1998, e bine populat si, foarte important, alcatuieste un grup foarte tare. Sare în ochi noua minune a fotbalului croat, Luka Modric, pe care Tottenham a platit o suma colosala, 21 de milioane de euro, tinînd cont ca echipa care a primit acesti bani e Dinamo Zagreb. Singurul semn de întrebare vine din posibilitatea înlocuirii lui Eduardo Da Silva, atacantul lui Arsenal, victima unei teribile accidentari în Premier League.
Partida de la Viena va fi condusa la centru de olandezul Pieter Vink, ajutat la cele doua margini de conationalii sai Adriaan Inia si Hans Ten Hoove.


Niciun comentariu: