IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 18 iunie 2008

„ZBORNAIA“ A TRIMIS ACASA SUEDIA


  • Echipa nationala a Rusiei s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului European, dupa ce a invins miercuri seara, cu scorul de 2-0 (1-0), formatia similara a Suediei.

Tineretea si determinarea rusilor au avut castig de cauza miercuri seara in fata „batrinilor“ suedezi.
Partida a inceput cu o ocazie a suedezilor, Akinfeev prinzand mingea trimisa cu capul de Ibrahimovic, din opt metri.
Rusii intra incet-incet in joc si Isaksson se remarca la suturile lui Arsavin (21’) si Zirkov (22’).
Dupa alte doua minute, dominarea rusilor se concretizeaza si pe tabela de marcaj, cand Pavliucenko reia in poarta, din interiorul careului, mingea centrata bine de Aniukov.
Pana la pauza, rusii au atacat in valuri si doar ghinionul si paradele lui Isaksson au facut ca scorul sa ramana cel stabilit in minutul 24. Astfel, au ratat pe rand, Bilialetdinov (26’, 33’) si Larsson (28’).
A fost pana la urma 2-0 in minutul 50, cand Zirkov a scapat singur spre poarta, pe partea stanga, a centrat pefect in careu si Arsavin a reluat cu latul, in coltul lung.
Suedezii au fortat pe final, au atacat cu patru varfuri, fara vreun efect, ocaziile venind tot la poarta lui Isaksson, Zirianov nimerind bara in minutul 79.
La final, dupa un meci dominat copios de rusi, „Zbornaia“ se califica in sferturile de finala, acolo unde vor intalni Olanda, in timp ce suedezii se vad nevoiti sa plece acasa.

In celalalt meci al grupei, Spania s-a impus in fata Greciei cu scorul de 2-1 (0-1), dupa un meci in care spaniolii au evoluat cu multe rezerve.
Grecii au deschis scorul in minutul 42, prin Charisteas, insa spaniolii au revenit in repriza a doua si au intors rezultatul in urma reusitelor lui De La Red (61’) si a lui (Guiza 88’).

Niciun comentariu: