IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 20 iunie 2008

CINE MAI OPRESTE TURCIA?


  • Echipa nationala a Turciei s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului European, dupa ce s-a impus vineri seara, la penalty-uri, scor 4-2 (1-1; 0-0), in fata formatiei similare a Turciei.

Dupa ce a scos din grupe Elvetia si Cehia, Turcia a mai bifat o victima vineri seara.
Croatia, pornita ca favorita, s-a vazut invinsa de o echipa luptatoare, care a crezut in sansa ei atunci cand nimeni nu se mai astepta si a dat dovada de tarie de caracter la loviturile de la 11 metri.
Miza partidei si-a pus amprenta pe evolutia celor doua echipe, care au jucat prudent, punand accentul mai mult pe defensiva.
Chiar si asa, ambele formatii si-au creat cateva ocazii de a marca. Mai intaii, Altintop a trimis putin pe langa poarta, in minutul 4.

Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize s-a consumat in minutul 18, cand Olic a reluat in transversala, din patru metri, o minge centrata bine de Modric.
La sase minute dupa pauza, Olic a fost aproape de un gol antologic, insa mingea trimisa de el, dintr-un unghi imposibil, s-a plimbat prin fata portii, dupa o iesire gresita a lui Rustu.
In minutul 62, croatii au reusit sa inscrie, insa Olic se afla in pozitie de off-side.
Asaltul croatilor a continuat la poarta turcilor, insa Rustu s-a remarcat la suturile lui Srna (82’) si Olic (90’).
In prelungiri, turcii au parut mai proaspeti, insa cel mai bun jucator al lor, Tuncay, nu l-a putut invinge pe Pletikosa in minutele 94 si 103.
Ceea ce nu s-a intamplat in aproape tot meciul s-a intamplat in prelungiri, cand Klasnic a inscris pentru croati (119’), in timp ce pentru turci a marcat Senturk (120’).
In aceste conditii, s-a trecut la penalty-uri, acolo unde pentru turci au marcat Arda, Senturk si Altintop, in timp ce pentru croati a marcat doar Srna, iar ce Modirc, Rakitic si Petric au ratat.

Niciun comentariu: