IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 10 iunie 2008

S-A TERMINAT NOROCUL GRECILOR



  • Echipa nationala a Suediei a debutat cu o victorie la actuala editie a Campionatului European, marti seara, in fata campioanei en-titre, Grecia, scor 2-0 (0-0).

Desi in turneul de calificare la Euro grecii au abordat toate meciurile cu o formula ofensiva, cu trei varfuri, marti seara, Rehhagel a revenit la un sistem ultra-defensiv, care ii adusese laurii in urma cu patru ani.
Aseara, insa, socoteala de-acasa nu s-a mai potrivit cu cea din targ si doua greseli in defensiva au fost de-ajuns pentru suedezi sa se impuna.
Prima parte a jocului a fost o lupta surda, intre cele doua careuri, saraca in faze de poarta.
Mai aproape de a deschide scorul au fost grecii, insa Charisteas (39’) si Basinas (44’) nu l-au putut invinge pe Isaksson.
La trei minute dupa pauza, suedezii puteau deschide scorul, insa lobul lui Wilhelmsson peste Nikopolidis trece si peste poarta.
Norocul proverbial al grecilor a fost aproape sa dea roade in minutul 65, cand mingea respinsa de Hansson, din interiorul careului, a trecut putin pe langa poarta.
Dupa numai doua minute a iesit la rampa geniul lui Ibrahimovic, atacantul lui Inter Milano trimitand o „torpila“, din interiorul careului, direct in vinclul batranului Nikopolidis.
Grecii resimt socul primirii golului si in minutul 72 Hansson puncteaza pentru 2-0, dupa un carambol nefericit pentru greci in propriul careu.
Cu trei minute inainte de final, grecii au fost aproape de golul de onoare, insa Torosidis a tras in portarul advers, din trei metri.

Niciun comentariu: