IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 15 iunie 2008

POLI IASI VA DISPUTA OPT MECIURI AMICALE IN ACEASTA VARA


Vicepresedintele clubului Poli Iasi, Vasile Simionas, a declarat duminica faptul ca gruparea din dealul Copoului va disputa cinci meciuri amicale in cadrul stagiului de pregatire din Ungaria si inca trei jocuri de pregatire la revenirea in tara.
„Conducerea clubului a stabilit de comun acord cu antrenorul Ionut Popa programul meciurilor amicale pe care le vom disputa in perioada de pregatire. Astfel, vom juca opt meciuri amicale in aceasta vara. Luni va avea loc reunirea lotului, iar dupa o saptamana petrecuta in Iasi, echipa va pleca intr-un stagiu de pregatire, de 20 de zile, in Ungaria, la Debrecen. Aici vom disputa cinci meciuri amicale, dupa urmatorul program: pe 2 iulie cu Nyáregyháza, de la ora 18.00, pe 5 iulie cu Debrecen, de la ora 11.00, pe 7 iulie cu Diósgyör, de la ora 18.00, pe 9 iulie cu Ujpest, de la ora 17.00 si pe 12 iulie din nou cu Nyáregyháza, de la ora 11.00. La revenirea in tara, pe 15 iulie vom juca un amical cu FCM Bacau, iar pe 17 iulie cu Cetatea Suceava. Pe 19 iulie vom organiza un meci de prezentare a lotului, unde dorim sa invitam o formatie din strainatate“, a declarat Vasile Simionas.
Oficialul formatiei iesene a mai spus ca singura noutate la reunirea lotului va fi mijlocasul Mircea Gheorghe, de la Jiul Petrosani: „Noi nu obisnuim sa iesim in presa si sa facem tam-tam cu transferurile. Plus ca nu vom face mai mult de trei-patru achizitii in aceasta vara. Singura noutate de luni, de la reunirea lotului, va fi mijlocasul Mircea Gheorghe, de la Jiul Petrosani. Pentru aceasta perioada de pregatiri, vrem sa aducem un fundas dreapta, doi mijlocasi si unul-doi atacnti. Pentru postul de fundas dreapta, ne-am gandit la Cristian Irimia, de la Sportul Studentesc, iar pentru postul de atacant, am luat in calcul varianta Cristian Bratu, de la Dacia Mioveni. Ramane sa vedem ce achizitii vom face“.

Niciun comentariu: