IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 16 iunie 2008

GERMANIA S-A CALIFICAT IN «SFERTURI»


  • Echipa nationala a Germaniei s-a calificat luni seara in sferturile de finala ale Campionatului Eruopean, dupa ce s-a impus cu scorul de 1-0 (0-0) in fata tarii-gazda Austria.

Avand nevoie numai de o remiza pentru a putea trece de faza grupelor, nationala Germaniei a practicat aseara un joc economicos, care i-a adus insa victoria in fata unei formatii care si-a aratat limitele.
Elevii lui Low puteau deschide scorul inca din minutul 5, insa Gomez a ratat o mare ocazie.
La poarta cealalta, in minutul 19, Lehmann si-a demonstrat clasa in fata lui Hoffer, scapat singur spre poarta. Dupa numai trei minute, Aufhauser si-a incercat si el sansa, insa portarul neamt a fost la post.
Partea a doua a jocului a inceput cum nu se putea mai bine pentru germani, care au deschis scorul prin Ballack, in minutul 49. Mijlocasul neamt a executat perfect o lovitura libera de la 25 de metri si era 1-0 pentru nemti.
Pana la final, s-a jucat pe contre, insa nici una dintre echipe nu a mai marcat. Pentru nemti au ratat ocazii bune Podolski (54’), Klose (88’) si Neuville (90^2), in timp ce Keanest (67’) si Hoffer (82’) au fost aproape de a marca pentru austrieci.
A fost in cele din urma 1-0 pentru nemti, care se califica in faza urmatoare a competitiei, in timp ce austriecii parasesc intrecerea.
In celalalt meci al grupei, Croatia si-a respectat blazonul si si-a trecut in cont cea de-a treia victorie in grupa, dupa ce a invins cu scorul de 1-0 (0-0) Polonia, gratie reusitei lui Klasnic, din minutul 52.

Niciun comentariu: