IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 9 iunie 2008

GERMANIA S-A IMPUS LEJER


Cotata ca una dintre favoritele la castigarea turneului final, nationala Germaniei a castigat primul meci de la Euro cu scorul de 2-0 (1-0) in fata Poloniei.
Nemtii au inceput bine partida si in minutul 20, Klose si Podolski, doi jucatori cu origini poloneze, au fost eroii principali in deschiderea scorului.
Avnad avantajul acestui gol, nemtii au redus motoarele si au asteptat atacurile polonezilor. Astfel, in minutul 35, Zurawski a avut sansa egalarii, dar a trimis pe langa poarta din interiorul careului. Doua minute mai tarziu, Fritz a facut o cursa incredibila pe partea dreapta, a centrat in careu, de unde Gomez a trimis alaturi.
In partea a doua a jocului, polonezii au reusit sa introduca mingea in poarta in minutul 62, prin Smolarek, dar golul a fost anulat corect pentru motiv de off-side.
Constienti ca pot rata obtinerea celor trei puncte, nemtii au reluat atacurile si in minutul 69 Ballack a sutat din interiorul careului,sub bara, dar a scos foarte bine Boruc. Pana la urma avea sa fie 2-0, in minutul 72, Podolski inscriind cu un sut sub bara, din interiorul careului.

Niciun comentariu: