IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 26 iunie 2008

SPANIA S-A CALIFICAT FARA PROBLEME IN FINALA


  • Echipa nationala a Spaniei s-a calificat in finala Campionatului European, dupa ce s-a impus joi seara, cu scorul de 3-0 (0-0), in fata formatiei similare a Rusiei. In ultimul act al competitiei, Spania va intalni Germania.

In primul meci al Grupei D, Spania surclasa Rusia cu scorul de 4-1, insa nimeni nu se mai astepta la o asemenea diferenta in semifinala de joi seara, mai ales ca rusii aratasera o forma extraodinara in „sfertul“ cu Olanda.
Nici desfasurarea primei reprize nu anunta o victorie categorica a Spaniei, jocul fiind unul echilibrat, cu ocazii la ambele porti.
Mai intai, Akinfeev s-a remarcat la sutul lui Villa, din marginea careului, in minutul 8. Replica rusilor a venit in minutul 16, cand mingea expediata de Pavliucenko, din lovitura libera, de la 25 de metri, a trecut putin peste poarta lui Casillas.
In minutul 30, Villa il incearca din nou pe Akinfeev din lovitura libera, de la 25 de metri, la cealalta poarta, Casillas remarcandu-se la sutul lui Pavliucenko, din minutul 33.
Cea mai mare ocazie a primei reprize i-a apartinut aceluiasi Pavliucenko, atacantul rus trimitand pe langa poarta, din opt metri, in minutul 36.
In repriza a doua a existat practic o singura echipa, golul lui Xavi, din minutul 50, dupa o centrare a lui Iniesta, descatusandu-i pe iberici, in fata unei formatii debusolate, lipsita de sclipirile lui Arsavin.
Astfel, dupa ce Torres si-a trecut in cont doua ocazii mari de gol in minutele 52 si 60, Guiza duce scorul la 2-0 in minutul 73, dupa o pasa foarte buna a lui Fabregas, peste defensiva rusa.
Scorul de forfait avea sa fie stabilit de Silva, in minutul 82, tot dupa o centrare a lui Fabregas.

Cu doua minute inainte de final, rusii ai o tresarire de orgoliu, insa Casillas respinge greu mingea trimisa cu capul de Sychev si Spania se califica in finala Campionatului European, unde va intilni Germania.

Niciun comentariu: