IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 11 iunie 2008

ELVETIA VA URMARI FAZELE FINALE LA TELEVIZOR


  • Echipa nationala a Turciei a obtinut prima victorie la Campionatul European, dupa ce s-a impus miercuri seara, in fata Elvetiei cu scorul de 2-1.

Anuntata ca o partida de totul sau nimic pentru ambele formatii, Elvetia si Turcia au oferit un meci extrem de spectaculos, cu rasturnari de scor si cu un gol marcat in prelungiri.
Turcii au inceput mai bine jocul si Benaglio s-a remarcat la sutul lui Altintop.
Replica gazdelor a venit de-abia in minutul 23, cand Volkan a respins greu sutul lui Yakin, din interiorul careului.
De remarcat ca evolutiile celor doua echipe au fost foarte mult influentate de o ploaie torentiala, care s-a oprit abia la pauza.
In aceste conditii, elvetienii au reusit deschiderea scorului in minutul 32, cand Yakin a reluat in poarta o minge care s-a oprit intr-o balta din fata portii turcilor, dupa o centrare a lui Derdiyok.
Dupa numai doua minute, Yakin are ocazia de a-si trece in cont dubla, insa atacantul elvetian a trimis pe langa poarta din trei metri.
De la vestiare, turcii s-au intors hotarati sa revina in joc si acest lucru s-a intamplat in minutul 54, cand Senturk a reluat cu capul in poarta, din cinci metri, o minge centrata bine de Nihat.
Finalul de joc a fost unul de infarct, pe contre, cu ambele echipe trecand pe langa golul victoriei. Mai intai, in minutul 79, Nihat nu a reusit sa impinga in poarta, din trei metri, o minge centrata de Tuncay, pentru ca in minutul 83, Volkan sa se remarce la suturile lui Yakin si a lui Cabanas.
In prelungiri, Arda a dat lovitura, cu o executie extraordinara, din marginea careului.
Rezultatul scoate Elvetia din cartile calificarii in „sferturi“, in timp ce turcii sunt obligati sa invinga Cehia in ultimul meci, pentru a putea merge mai departe.

Niciun comentariu: