IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 7 iunie 2008

VICTORIE FARA EMOTII PENTRU PORTUGALIA


Echipa natioanla a Portugalia a debutat cu o victorie la Campionatul European, invingand sambata seara Turcia cu scorul de 2-0 (0-0).
Elevii lui Scolari au dominat partida de la un capat la altul si doar ghinionul a facut ca diferenta sa nu fie mult mai mare in favoarea lui Ronaldo & Co.
Portughezii au reusit sa introduca balonul in poarta inca din minutul 16, insa reusita lui Pepe a fost anulata corect, pe motiv de off-side.
Pana la pauza, tot elevii lui Scolari au fost mai aproape de gol, insa Ronaldo (30’, 38’) si Nuno Gomes (40’) nu au reusit sa inscrie, cu mentiunea ca la faza din minutul 38, mijlocasul lui Manchester United a nimerit bara din stanga portii lui Volcan.
Dupa pauza, Nuno Gomes a nimerit si el bara in minutul 51, pentru ca in zece minute mai tarziu, Pepe sa deschida scorul, dupa un schimb de pase cu Nuno Gomes.
Turcii au resimtit socul primirii golului si cei care puteau inscrie din nou au fost tot portughezii, Nuno Gomes tintind din nou bara in minutul 67.
Chiar si asa, turcii puteau termina partida la egalitate, insa Asik a trimis cu capul pe langa poarta, din 5 metri.
A fost pana la urma 2-0 pentru portughezi, Meireles punctand in al doilea minut al prelungirilor, dupa o faza care a pornit de la un fault in atac al lui Ronaldo.

Niciun comentariu: