IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 17 iunie 2008

ITALIA A INVINS FRANTA SI MERGE MAI DEPARTE


Echipa nationala a Italiei a invins cu scorul de 2-0 (1-0) reprezentativa similara a Frantei si a reusit calificarea in „sferturi“ de pe locul secund, cu patru puncte acumulate.
Meciul a inceput prost pentru francezi, care l-au pierdut pe Franck Ribery inca din minutul 10 al partidei, dupa ce a suferit o accidentare la glezna stanga in urma unui duel cu Zambrotta. Mijlocasul lui Bayern a fost scos de pe teren pe targa. In locul lui a fost introdus pe teren Nasri, care, dupa numai 16 minute, a fost scos de pe teren, fiind inlocuit cu Boumsong, dupa ce Abidal a fost eliminat.
Mai mult, ghinionul francezilor a continuat in minutul 25, cand Abidal a fost eliminat pentru un fault `n careu, din postura de ultim aparator, iar Pirlo a deschis scorul, transformand lovitura de la 11 metri.
Cu un om in minus si condusi pe tabela de marcaj, francezii au fortat egalarea, insa cei care au marcat au fost italienii, in minutul 62. De Rossi a sutat din lovitura libera de la aproximativ 30 de metri, balonul s-a lovit de Henry, care era in zid, iar mingea a fost deviata in poarta.
Scor final 2-0 pentru italieni, care asteapta sa vada cu cine vor juca in „sferturi“.

Niciun comentariu: